Δημιουργία λογαριασμού Σύνδεση Προσωπικά εργαλεία Δημιουργία λογαριασμού
– Περιφρούρηση πανεπιστημιακών χώρων με βάση το αυτοδιοίκητο, θέσπιση από τα ίδια τα Πανεπιστήμια -σε συνεργασία με τους φοιτητικούς συλλόγους- πλαισίου κυρώσεων για όσους προξενούν φθορές στους πανεπιστημιακούς χώρους.
– Καταχώριση και δημοσίευση σε πραγματικό χρόνο στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και το ΚΗΜΔΗΣ του πλήρους φακέλου κάθε δημόσιου διαγωνισμού.
Τα ΜΜΕ της Ελλάδας και ο χειρισμός εκ μέρους τους της οικονομικής χρεοκοπίας και της πολιτικο- οικονομικής κρίσης γενικότερα. Πώς ‘βαθμολογούνται’ τα ΜΜΕ για το ρόλο τους στην κρισιμότερη φάση της ιστορίας μας από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο; Σε ποιο βαθμό πληροφόρησαν το λαό, ιδίως τα ‘κεντρικά’ ΜΜΕ με επάρκεια, υπευθυνότητα και αμεροληψία τα γεγονότα και τα τεκταινόμενα των διαφορετικών φάσεων της κρίσης;
Στο πρώτο μέρος του άρθρου επιχειρείται ο ορισμός της «Πολιτικής Επικοινωνίας» ως πρωτογενής κοινωνική διαδικασία. Στη συνέχεια αναδεικνύεται η συμβολική διάσταση της διαδικασίας αυτής, από την οποία απορρέει η μεθοδολογική προσέγγιση για την ανάλυσή της, καθώς και μεθοδολογικά εργαλεία για την υλοποίηση μια τέτοιας ανάλυσης. Στο τρίτο και τέταρτο μέρος, μέσα από τη συζήτηση θεωρητικών εννοιών, προτείνεται μια οντολογία που αφορά στα πεδία και στους δρώντες της πολιτικής επικοινωνίας. Τέλος γίνονται επισημάνσεις σχετικά με την ερευνητική και διεπιστημονική γονιμότητα της προτεινόμενης προσέγγισης για την ανάλυση της προεκλογικη εκστρατεια social media πολιτικής επικοινωνίας.
Ασκούν οι κοινωνικές συλλογικότητες στρατηγική πολιτική επικοινωνία
Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι που επιλέγουν τον παραδοσιακό τρόπο προβολής
Αναλυτικά η ανάρτηση – πλατφόρμα του Στέφανου Κασσελάκη:
Τότε ήταν που οι Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ άλλαξαν την στρατηγική τους. Τότε άρχισαν να εισάγουν τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ως βασικό εργαλείο πολιτικού μάρκετινγκ.
Πάγιες στρατηγικές πειθούς και προσεταιρισμού των κοινών από τα σύγχρονα κόμματα, εν όψει εκλογικών αναμετρήσεων.
Περιουσιακά στοιχεία και ικανότητες ως πηγές διατηρήσιμου ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος
σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) και σε φορείς της κοινωνίας των πολιτών με αρμοδιότητες σε θέματα κοινωνικής προστασίας και παρέμβασης,
, διευκρινίζεται το καίριο, από το άτοπο ή και το καταχρηστικό της χρήσης της συγκρουσιακότητας ή της επιθετικότητας. Η κατάχρηση αποβαίνει επικίνδυνη για το σύνολο των παικτών. Το μάθημα αντιδιαστέλλει είδη ρητορικής και στρατηγικών και αναλύει διαδικασίες που αποτυπώνουν οι κεντρικοί όροι. Εντοπίζει το υπεροξυμένο πλαίσιο ανταγωνισμού και διαφθοράς όπου και όποτε κυριαρχούν. Ερμηνεύει θεωρητικά πρακτικές, κυρίαρχες τάσεις ή παρεκτροπές που επιδρούν στο ακραία ανταγωνιστικό πολιτικό περιβάλλον, αναδεικνύοντας διαβρωτικές συνέπειες για την κοινωνία και το δημοκρατικό πολίτευμα. Εστιάζει στα συνταγματικά πολιτικο-επικοινωνιακά δικαιώματα των πολιτών όπως και στα ελλείμματα δυνατοτήτων άσκησής τους στην πράξη.
Υπό το φως της προϊούσας και διευρυνόμενης εμπορευματοποίησης